Beperkte opening praktijk vanaf 28 april

  • door

Geachte relatie,

Vanaf 28 april gaat de fysiotherapie praktijk in ‘s-Gravenpolder weer beperkt open. Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen wij patienten op 1,5 meter afstand veilig behandelen. De praktijkorganisatie en inrichting hebben wij hierop aangepast. Face to face behandelingen worden ook opgestart, maar wel onder strikte voorwaarden, zoals het aanwezig zijn van medische noodzaak en het afwezig zijn van andere ziektes, zoals verkoudheid, hoesten, niezen, koorts en dergelijke. In de praktijk gelden hiervoor strikte regels, die ik zal vermelden op de website.
Voor de praktijk in ‘s-Gravenpolder kunt u afspraken maken op het gebruikelijke nummer 0113311971. U krijgt in principe altijd mij (Sjaak) aan de lijn, want ik coordineer de afspraken. Doordat ik als fietser geschept ben door een auto en daar niet geheel ongeschonden vanaf gekomen ben, zal ik voorlopig zelf niet mijn normale werkzaamheden kunnen uitoefenen.
De praktijk in Kwadendamme blijft tot nader bericht nog gesloten. Afspraken voor Patrick gaan via het nummer 0113649339. Hij zal zelf aangeven wanneer een behandeling mogelijk is.

Wij zullen blij zijn u weer te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Sjaak de Goffau
Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie ‘s-Gravenpolder en Kwadendamme

Jos, Karlijn, Stefan, Femke, Patrick