Ons team

Sjaak de Goffau

Sjaak de Goffau werkt al sinds 1985 in ‘s-Gravenpolder als fysiotherapeut. Naast fysiotherapie is hij gespecialiseerd in de Manuele Therapie. In 2008 is hij afgestudeerd als Professional Master of Manual Therapy, een in over de gehele wereld erkende titel. Bovendien is hij bevoegd en geregistreerd acupuncturist. Hij past ook de methode dry needling toe. De praktijk staat sinds 1999 onder zijn leiding.

Mailadres Sjaak:

Jolanda van Driessen-van der Welle

Jolanda van Driessen-van der Welle (we noemen haar Jos) werkt sinds 1992 op de lokatie ‘s-Gravenpolder. Naast fysiotherapeut is zij ook manueel therapeut. Zij heeft sinds november 2014 de titel Master of Science (MSc) in de manuele therapie. Bovendien is zij afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut. Verder is zij gespecialiseerd in het behandelen van KISS-baby’s. Ook zij past de dry needling methode toe bij patienten met spierblokkades.

Mailadres Jos:

Karlijn Gossije

Karlijn Gossije kwam in 1999 ons team versterken. Zij is naast fysiotherapeut geregistreerd sportfysiotherapeut. Karlijn heeft zich verder verdiept in de oncologische fysiotherapie en heeft verschillende cursussen gevolgd op het gebied van de bekkenfysiotherapie.

Mailadres Karlijn:

Patrick van Eijkeren

Patrick van Eijkeren werkt op de lokatie Kwadendamme als fysiotherapeut sinds 1987. Hierbij bekijkt hij de klachten vanuit de totale mens. Individuele begeleiding van de patient staat daarbij centraal.
Telefoonnummer Kwadendamme: 0113-649339

Mailadres Patrick:

Stefan Machielse

Sinds februari 2010 werkt Stefan bij ons in ‘s-Gravenpolder. Hij is algemeen fysiotherapeut. Daarnaast heeft hij zich bekwaamd in verschillende additieve geneeswijzen zoals dry needling. Verder is Stefan oedeemtherapeut, gespecialiseerd in manuele lymfdrainage. Hij is lid van het Schoudernetwerk Zeeland (www.SNZeeland.nl).

Mailadres Stefan:

Roosmarijn de Goffau

Roosmarijn is fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding en is onze fitnesstrainer en begeleidt de groepsfitness op de maandagavond.