Meteen naar de inhoud

Medische Fitness

Iedereen heeft wel eens gezondheidsklachten. Gelukkig gaan deze meestal snel weer over. Maar sommige klachten zijn hardnekkig. Het lichaam kan een bepaalde belasting dan gewoon niet meer aan.

Medische Fitness richt zich op het verhelpen van specifieke klachten en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening. Er wordt altijd gewerkt met een trainingsprogramma dat inspeelt op het individuele klachtenpatroon. Medische Fitness is een succesvolle behandelmethode bij diverse aandoeningen van het cardiovasculaire systeem en het bewegingsapparaat. Medische Fitness is geschikt voor mensen met een (tijdelijk) lagere belastbaarheid. Mogelijke indicaties zijn long-, hart- en vaatziektes, rug-, nek-, schouder-, bekken-, en knieklachten.

Het bijzondere aan Medische Fitness is dat de deskundige begeleiding wordt verzorgd door een fysiotherapeut.
In onze lokatie ‘s-Gravenpolder verzorgt Karlijn de Medische Fitness. Op de maandagmorgen tussen 10 uur en 11 uur heeft zij een groep. Verder maakt zij schema’s voor individuele fitnessprogramma’s. Zij verzorgt de intake voor de zelfstandige fitness en groepsfitnesslessen, zoals die gegeven worden in de praktijk in ‘s-Gravenpolder